آمار کرونا در ایران
بنابر اعلام وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۲۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۴۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۱۹ هزار و ۷۶۳ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۸ هزار و ۸۳۱ نفر رسید.
آمار واکسیناسیون در ایران
بنابر اعلام وزارت بهداشت؛ تا کنون ۶۳ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۶۱۹ نفر دُز اول، ۵۶ میلیون و ۱۳۲ هزار و ۵۹۹ نفر دُز دوم و ۲۴ میلیون و ۸۸۰ هزار و ۵۹۷ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند.
مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۴ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۸۱۵ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۲۱۴ هزار و ۲۲۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
افزایش دستمزد کارگران تاثیری در تورم ندارد
همشهری نوشت: «بسیاری از مطالعاتی که در مورد رابطه مزد و تورم انجام شده حاکی از این است که افزایش حداقل دستمزدها اثر معناداری بر تورم ندارد، بلکه این تورم است که منجر به افزایش حداقل دستمزدها میشود و با افزایش تورم، بالابردن حداقل دستمزد برای جبران کاهش حداقل دستمزد حقیقی نیروی کار بدون نگرانی در مورد اثرات تورمی توجیهپذیر است.
همچنین مطالعات انجامشده براساس آمارهای نرخ تورم و حداقل دستمزد طی دوره 1348 تا 1384 نیز این نکته را تأیید میکند که تغییرات نرخ تورم سبب تغییرات در حداقل دستمزد شده و تغییر حداقل دستمزد سبب تغییر در نرخ تورم نشده است. حتی مطالعات متکی به اعتقاد تورمساز بودن افزایش مزد نیز نشان میدهد هر 10درصد افزایش مزد، نهایتاً به تثبیت یکدرصد تورم انتظاری منجر میشود.
از سوی دیگر آمارهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت قبل نیز حاکی است سالانه معادل 2درصد به تعداد بیمهشدگان موجود اضافه میشود اما افزایش بالای دستمزد سالانه، حداکثر نیمدرصد از بیمهشدگان تأمین اجتماعی را به سمت بخش غیررسمی سوق میدهد. با این حساب، حتی اگر افزایش دستمزد به تغییر در سازوکار بازار کار منجر شود، تبعات آن بهگونهای نیست که به بحران تعبیر شود؛ هرچند دولت باید با اعمال مشوق و حمایت، از همین تغییر اندک نیز جلوگیری کند.»
***
موسویان: آمریکا، روسیه، چین و اروپا همگی اقتدارگرا هستند
سیدحسین موسویان، دیپلمات پیشین کشورمان در پاسخ به این پرسش که «آیا میتوان پوتین را پیشقراول نسل جدید دیکتاتورهای سرکوبگر و اقتدارگرای قرن بیست و یکم قلمداد کرد؟» به آرمان ملی گفت: «اگر بخواهیـــم منصفانه قضاوت کنیم آمریکا، چین، روسیه و اروپا جملگی سیاست اقتدارگرایی در قرن 21 را دنبال میکنند؛ منتهی هرکدام با شیوه و اهرم متفاوت. چین با اهرم اقتصادی، روسیه عمدتا با اهرم نظامی، اروپا عمدتاً با اهرم اقتصادی و آمریکا با اهرم اقتصادی-نظامی؛ دنبال اقتدارگرایی خود هستند. منتهی اگر روسیه در این جنگ موفق نشود، درسی برای دیگران خواهد شد که به اهرم قدرت اقتصادی بیشتر توجه کنند و اگر روسیه پیروز شود؛ اقتدارگرایی نظامی بیشتر موردتوجه قرار خواهد گرفت.»
***
روایت مجله آمریکایی از تفاوتهای روحانی و رئیسی
رجانیوز نوشت: «مجله آمریکایی فارن افرز در گزارشی به توافق احتمالی وین پرداخت. این مجله در بخشی از این مقاله سرفصلی با عنوان «مقاومت رئیسی» بازکرده و به تفاوت دولت کنونی ایران با دولت روحانی پرداخت است . این نشریه آمریکایی به تلاش های حسن روحانی برای نوشتن قراردادهای متعدد با اروپایی ها میپردازد. تلاش دولت روحانی برای تشویق غربی ها به سرمایه گزاری در ایران و حضور آنها در کشورمان اما ناکام ماند و نتوانست منافع مورد نظر را داشته باشد.
از همین رو فارین افرز میگوید: « اختلافات بین روحانی و رئیس جمهور فعلی ایران، ابراهیم رئیسی، چشمگیر است. سیاست خارجی رئیسی بر بهبود روابط با همسایگان ایران، روسیه و چین متمرکز شده است، نه ایالات متحده و اروپا.»
در ادامه این یادداشت با تحلیل کنش سیاسی دولت سیزدهم آمده است: « رئیسی احتمالاً مفهوم «اقتصاد مقاومتی» [آیت الله] خامنهای را پیگیری میکند و منابع بهدستآمده از کاهش تحریمها را برای تقویت ظرفیت ایران برای مقاومت در برابر شوکهای تحریمی آینده، نه برای وابستگی به اقتصاد جهانی به کار میگیرد»
فارن افرز همچنین به تلاش دولت بایدن برای برجام های دو سه نیز اشاره میکند و مینویسد: «اگرچه دولت بایدن در ابتدا قصد داشت از احیای توافق به عنوان بستری برای مذاکرات آتی با ایران استفاده کند، اما این چشم انداز مبهم به نظر می رسد. مقامات آمریکایی و اروپایی احتمالاً استدلال خواهند کرد که اگر ایران خواهان یک توافق پایدارتر است، باید برای آن مذاکره کند. اما تهران نتیجه معکوس خواهد داد.»
***
کنایه فضائلی به شورای نگهبان
مهدی فضائلی، معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در یادداشتی در فارس درباره سال 1400 نوشت: «مهمترین رویداد داخلی کشور که بقیه مسائل حتی کرونا! تابعی از آن بود، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری بود.
انتخابات ریاستجمهوری ۲۸ خرداد امسال که هشتمین رئیس جمهور را روانه پاستور کرد در حالی برگزار شد که نه تنها رقبا و آحاد مردم حتی حامیان سیاسی خود دولت دکتر روحانی برای اتمامش لحظه شماری می کردند!
البته گروه هایی از حامیان دولت قبل، نه برای پایان دادن به ناکارآمدی های دولت مورد حمایتشان بلکه برای بهرهبرداری از بدترین شرایط کشور به نفع خود، روحانی را به استعفا ترغیب و تشویق می کردند که تیرشان به سنگ خورد.
بدون تردید، دولت غرب گرای یازدهم و دوازدهم با بدترین کارنامه، عبرت انگیز ترین دولت بین دولت های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بوده است و از این جهت که در سال ۱۴۰۰ چنین دولتی به پایان رسید این سال را می توان سال "خوش یُمنی" ارزیابی کرد!
هر چند میزان مشارکت در انتخابات دوره سیزدهم ریاست جمهوری از میزان مشارکت در ادوار گذشته کمتر بود ولی با توجه به سه مؤلفه کاهنده مشارکت یعنی دلسردی بی سابقه مردم از عملکرد دولت به عنوان مهمترین عامل،کرونا و برخی ایرادات به عملکرد شورای نگهبان و دستگاههای نظارتی (که جبران هم نشد!)، انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را باید خوب ارزیابی کنیم.»
***
توضیحات اوجی درباره افزایش فروش نفت
جواد اوجی، وزیر نفت در گفتوگو با «ایران» با اشاره به ناکام ماندن حملات به نفتکشهای ایران بیان میکند: «تلاش برای کاهش صادرات نفت ایران و گرفتن کشتیهای کشور توسط دشمن در این مدت بارها اتفاق افتاده است. وقتی دشمن دید عاجز است و نمیتواند جلوی صادرات و قراردادهایمان را بگیرد، سراغ کشتیهایمان رفت.»
جواد اوجی با اشاره به اینکه این تلاشها ناکام مانده است، اذعان میکند: «افزایش صادرات نفت در این مدت بهخاطر تخفیف در تحریمها نبود. به لطف خدا و با اتکا به تمامی ظرفیتهای موجود در وزارت نفت، پتانسیلها، روشهای مختلف قراردادی و شناساییکردن خریداران مختلف، خوشبختانه از همان ماه اول شروع به کار دولت، یعنی از همان شهریوماه، به مرور، هم صادرات نفتخام و هم صادرات میعانات گازی را افزایش دادیم. این درحالی بود که هیچگونه تحریمی کم نشد و هیچ تخفیفی هم در تحریمها داده نشد. همان تحریمهای سفت و سخت پابرجا است و حتی بدتر هم شده است.»
وزیر نفت درخصوص حملاتی که به نفتکشهای حامل نفت ایران میشود، توضیح میدهد: «اگر یادتان باشد، در دریای عمان سراغ کشتیهای ما آمدند که برادرانمان در نیروهای مسلح بخصوص نیروی دریایی سپاه اقدام به آزاد کردن نفتکش ایران کردند. حالا شما یک یا دو مورد را شنیدید، ولی چند مورد مشابه دیگر نیز اتفاق افتاد که خوشبختانه با توان خوبی که نیروهای مسلح داشتند، حملات مهار شدند. در مجموع این حملات نشان میدهد که تحریمها کمرنگ نشده است.»
وزیر نفت اظهار میکند: «صادرات نفت ایران در سختترین تحریمها افزایش یافته است؛ بدون آنکه مذاکرات وین تأثیری بر آن داشته باشد یا اینکه ما منتظر نتیجه مذاکرات باشیم. حتی این افزایش صادرات باعث شد که قدرت چانهزنی دوستانمان در وین هم اضافه شود. هماکنون هم امریکاییها و هم کشورهایی که ما را تحت تحریمهای ظالمانه قرار دادهاند، به این نتیجه رسیدهاند که به مرور این تحریمها بیاثر میشود و قصد آنها مبنی بر کاهش صادرات و رساندن آن به صفر، ممکن نیست. چنین اتفاقی نیفتاده و نمیافتد و حتی اکنون با افزایش صادرات نفت ایران دارد برعکس میشود.»
***
وقفه در مذاکرات وین به دلیل کارشکنی روسیه است؟
علی بیگدلی، تحلیلگر مسائل بینالملل که از مدافعان جدی برجام است درباره وقفه در مذاکرات وین به فردا گفت: «با توجه به اینکه طرف آمریکایی واکنش مثبتی نسبت به تقاضای روسیه نشان نداده بود، منطقی نیست که تصور کنیم اکنون وقفه در مذاکرات ربطی به سیاستهای روسیه داشته باشد. به نظر من این موضوع بیشتر به اختلافات بین ایران و آمریکا مربوط است».
وی افزود: «انتظارات ایران در این مذاکرات بیشتر از آن بود که بتوان یکباره آن را حل کرد، از طرفی ایران حاضر به مذاکرات بعدی و مرحلهای کردن کار نشد، آمریکاییها نیز اصرار دارند که درباره موضوعات حقوق بشری، منطقهای و موشکی گفتوگو کنند».
بیگدلی همچنین گفت: «معلوم است که رفت و برگشت آخر آقای باقری برای مشورت نیز سودی نداشته و در ایران سطح انتظارات کاهش نیافته است، در نهایت نتیجهای به دست آمد که قابل پیشبینی بود.
این تحلیلگر مسائل بینالمللی برخی گمانهزنیها درباه اینکه اصرار ایران به لغو تحریم برخی نهادها موجب اختلاف بیشتر شده را رد کرد و گفت: «شاید چند تا تحریم درباره سپاه پاسداران و بیت رهبری و موسسات زیر مجموعه آن هم مطرح باشد اما این اصل قضیه نیست. آمریکاییها با حذف سپاه از لیست تروریستی موافقت کردند و هیات مذاکرهکننده هم از آنجایی که با این اقدام میتواند در داخل کشور برای خود یک پوشش امنیتی ایجاد کند تا اگر عیب و نقصی در توافق باشد، با توجه به خروج سپاه از لیست تحریمها مورد نقد قرار نگیرد، از این بابت خوشحال بود. حتی تحریم دفتر رهبری و موسسات زیرمجموعه آن هم معافیت گرفتند اما برخی تحریمها که به خاطر فعالیتهای منطقهای و موشکی ایران هنوز باقی است. ایران در این حوزهها تغییر موضع نمیدهد و دیدیم که رهبری هم در سخنرانی اخیر اشاره کردند ما نمیتوانیم از تقویت بازوهای امنیتی و نظامی بگذریم. از آنجایی که تحریمهای این بخش حل نشده است شاهد ادامه مشکلات با آمریکاییها هستیم.»
انجام توافق در گرو تصمیم آمریکاست
یک منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره کننده ایرانی پیرامون این وقفه به ایرنا گفت: وقفه اعلامشده در مذاکرات به پیشنهاد هماهنگ کننده برجام انجام می شود و طرف ها در نظر دارند بعد از این وقفه، روند را ادامه دهند.
این منبع آگاه افزود: پیش از شروع این دور از مذاکرات و بعد از بازگشت باقری به تهران، هیأت مذاکرهکننده ایران مواضع و دیدگاههای خود در مورد آخرین جزئیات متن را به طرف مقابل اعلام کرده و در صورتی که از سوی طرف مقابل تصمیم های مقتضی اتخاذ شود، توافق در دسترس است.
ایران جمع بندی نهایی خود را پیرامون مذاکرات انجام و آن را به طرف مقابل ارائه داده است و انجام توافق در گرو تصمیم طرف های مقابل و به ویژه آمریکاست.
این منبع آگاه خاطرنشان کرد: آمریکا با پاسخها خود با طرح مسائل جدید، چالشهایی را در مرحله نهایی مذاکرات ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: در این بین برخی مسائل مانند موضوعات فی ما بین روسیه و آمریکا نیز وجود دارد که البته به مساله مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۴ در وین بی ارتباط خواهد بود و مسالهای که لازم است دو کشور آمریکا و روسیه آن را میان خود حل کنند.
پیش بینی میشود پس از بازگشت تیمها به پایتخت، رایزنیها برای حل مسائل باقی مانده به صورت فعال ادامه پیدا کند.
آمریکا با درخواستهای جدید به دنبال انحراف مذاکرات است
نورنیوز نوشت: « آمریکا با طرح درخواستهای جدید و غیر قابل قبول بدنبال ایجاد انحراف در مسیر مذاکرات وین است.
در حالی که واشینگتن هنوز پاسخ روشن و سازنده ای به ۴ موضوع مورد نظر ایران که از ابتدا نیز در دستور کار مذاکرات بوده،نداده است راهبرد چندگانه ای را برای فرار از اتخاذ تصمیم سیاسی دنبال می کند.
در این رابطه تاکید بر این گزاره غلط که مذاکرات به پایان رسیده و متن توافق نهایی نیز آماده شده است در کنار مرتبط نمودن گره های موجود در مذاکرات به درخواست جدید روسیه برای معاف شدن از تحریم ها وحمایت ایران از این رویکرد مسکو، تلاشی برای پاسخ ندادن به مطالبات قانونی و منطقی ایران است.
اگرچه درخواست روسیه می تواند به عنوان موضوعی جدید به عنوان یک مولفه پیش بینی نشده ،دستور کار جدیدی را به میز مذاکرات وارد کند لیکن هنوز معظل اصلی مذاکرات که به عدم تصمیم سیاسی آمریکا در مورد پاسخگویی به مطالبات ایران گره خورده تعیین تکلیف نشده که بتوان از تاثیر درخواست روسیه به عنوان مانعی بر شکل گیری توافق سخن گفت.»
***
تخلف بانک ها در دریافت سود تسهیلات بالای ۱۸ درصد
رییس بازرسی و نماینده ویژه رییس جمهور در امر مبارزه با فساد در نامه ای به رییس کل بانک مرکزی با اعلام غیر قانونی بودن اخذ وثایق نقدی در قبال اعطای تسهیلات بانکی ، خواستار اصلاح بخشنامه بانک مرکزی در این زمینه جهت جلوگیری از ترفند بانک ها برای دریافت سود مازاد بر نرخ مصوب شورای پول و اعتبار در اعطای تسهیلات به مردم شد.
به گزارش ایسنا، در حالی که شورای پول و اعتبار حداکثر نرخ سود تسهیلات بانکی را 18 درصد اعلام کرده و سال گذشته دیوان عالی کشور طی رأی وحدت رویه 794 هرگونه توافق خصوصی بر خلاف آن را باطل اعلام داشته است، برخی بانک ها کماکان با تمسک قراردادن منفذی که در یکی از بخشنامه های بانک مرکزی در این زمینه ایجاد شده است از طریق اخذ وثایق نقدی، نرخ سود بانکی تسهیلات را به بیش از 25 درصد افزایش داده اند.
نماینده ویژه رییس جمهور و هیات وزیران در امر مبارزه با فساد طی ابلاغیه مورخ 11/12/1400 از رییس بانک مرکزی درخواست کرده است ضمن اصلاح فوری بخشنامه مورد اشاره به بانک ها ابلاغ کند در جهت رفع این تخلف چنانچه مشتریان درخواست تبدیل وثایق نقدی را کنند اقدام لازم به عمل آید.
قالیشویی قزوین
قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق)-قالیشویی قزوین,قالیشویی در قزوین,قالیشویی نزدیک قزوین,قالیشویی محدوده قزوین,قالیشویی حوالی قزوین,قالیشویی نزدیکی قزوین,قالی شویی قزوین,قالیشوئی قزوین,شستشوی فرش در قزوین,خدمات قالیشویی قزوین,بهترین قالیشویی قزوین,نزدیکترین قالیشویی به قزوین,قالیشویی خیابان قزوین,قالیشویی محله قزوین,قالیشویی منطقه قزوین .
مبل شویی قزوین و مبلشویی در قزوین
رفوی فرش در قزوین,مرمت فرش قزوین
نزدیکترین قالیشویی به قزوین برای ساکنان این محدوده با پرسنل مجرب و دستگاه های قالیشویی مدرن در قزوین
برترین قالیشویی قزوین به صورت 24 ساعته و در تمام ایام سال حتی روزهای تعطیل در منطقه قزوین آماده سرویس دهی است
اگر به دنبال قالیشویی محدوده قزوین هستید همین حالا با شماره های ما تماس بگیرید
به دلیل نزدیکی به قزوین در کمترین زمان ممکن فرش های شما را جمع آوری می کنیم و پس شستشو درب منزل قزوین تحویل می دهیم
تخفیف ویژه قالیشویی قزوین برای مشتریانی که در هنگام تماس به نحوه آشنایی از طریق سایت اشاره کنند
قالیشویی نمونه قزوین با سالها تجربه
قالیشویی نزدیک قزوین
تنها سایت رسمی قالیشویی قزوین
تمام فرش ها در قالیشویی قزوین پس از شستشو لول و کاور شده درب منزل به شما تحویل داده می شود
شماره قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) قزوین را از 118 بخواهید
آدرس و تلفن قالی شویی قزوین
متخصص در شستشوی قالی ابریشم و گل ابریشم در قزوین
قالیشویی اطراف قزوین زیاد است ما بهترین است طبق گفته خود شما عزیزان
قالیشویی سمت قزوین که از شوینده های طرفدار محیط زیست استفاده می کند فقط ما هستیم
پس تا دیر نشده است با قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) قزوین تماس حاصل نمایید
ارزانترین قالیشویی حوالی قزوین