ویدئوی "شهاب حسینی" درباره ادامه حضورش در سینما / قالیشویی اصل تهران / قالیشویی محدوده سولقان

  شهاب حسینی با انتشار ویدئویی اعلام کرد که اساساً دیگر علاقه چندانی به حضور در پروژه دیگران ندارد و خطاب به منتقدان و هجمه‌پراکنان گفت که کارتان را آسان کردم.

به گزارش تسنیم، او در جریان این ویدئو، در دو مقطع مهم از گفته‌هایش اول خشم خود را از همکارانش در برخی موارد پذیرفت و گفت تغییر رویه خواهد داد و در  پیامی به همکارانش خواستار این شد که اگر به سینما به گونه‌ای متفاوت از او می‌اندیشند اساساً برای ایفای نقش به سراغ او نیایند...

در بخش‌های مهمی از این ویدئو، شهاب حسینی به نکات قابل تأملی اشاره می‌کند. او از عبارتِ دشمنان استفاده می‌کند و می‌گوید: "خبر خوشی برای شما دارم شاید کارتان آسان‌تر شود؛ بیش از یک دهه است به فکر کناره‌گیری از حرفه‌ای هستم که ابتدا درِ باغ سبز نشان می‌دهند و پس از آن شما را به وادی خارستان می‌کشانند. پس برای حذف بنده زیاد خود را به زحمت نیفکنید این کوچک خودش دیرزمانی است که به دنبال راه نجات است.

اما چرا؟ آیا اشکال در ذات این حرفه است؟ ابداً. سینما حرفه‌ای بسیار عمیق و مقدس است که در آن می‌توان مولدِ حماسه در اندیشه مخاطب بود. حرفه‌ای که اگر این تکنیک در زمان پیامبران و اولیای خدا بود شاید بهترین وسیله انتقال پیام برای منقلب کردن دل‌ها و راهنمایی‌شان به سوی حقیقت بود.

اما این خود بیش از رویای شیرین نبوده که در معدود دفعاتی شاید به آن کمی نزدیک شده باشیم. اما در باقی زمان‌ها رنگی بر روزمرگی و گذران عمر و اگر دست داد صید و شکاری منظور نظر بوده است. برای این ادعا مشاهدات و مستندات، بسیار دارم. این تلقی با ذات این هنر همخوانی ندارد."

او در بخشِ دیگری خطاب به همکارانش این نکته را مطرح کرد: "دوستان در مرز 50 سالگی خود را در بسیاری از اموری که بایستی می‌پرداختم و زمانش را صرف سینما کرده‌ام به شدت خودم را جامانده از قافله می‌بینم. بنابراین مشتاقم ادامه مسیر را در یافته‌های خود در نوشتار و کارگردانی، بازیگری و اجرا کنم. اساساً دیگر علاقه چندانی به حضور در پروژه دیگران ندارم.

مگر اینکه معنای این سروده زیبا در پیشنهاد همکاری ایشان متجلی باشد. فرمود "حیلت رها کن عاشقا دیوانه دیوانه شو؛ و اندر دل آتش درآ پروانه شو پروانه شو؛ هم خویش را بیگانه کن هم خانه را ویرانه کن؛ وآنگه بیا با عاشقان هم خانه شو هم خانه شو"  اگر غیر از این است تقاضای این بنده کوچک و حقیر این است که بنده را معاف بفرمایید و اساساً برای پروژه‌های خودتان دیگر به سراغ من نیایید."

شهاب حسینی سپس به نکات دیگری اشاره کرد که به تعبیرِ خودش برای اولین بار مطرح می‌کند. او گفت: اینجانب سید شهاب‌الدین حسینی متولد 14 بهمن 1352 شمسی مصادف با سوم فوریه 1974 میلادی و به لطف الهی متولد دهم محرم 1394 هجری قمری، در این لحظه با قلبی آکنده اطمینان و امید اعلام می‌کنم از این پس نه تنها اسماً، رسماً و قلباً به دین جدّم حسین بن علی گرویدم و سوگند یاد می‌کنم، در راه مرام و آرمان او بکوشم همانا در زندگی همواره در برابر جهل که نشانه کفر است و در برابر جاهل که حامل روح کافر است، در برابر جهالت که تجسم عینی رذالت است تا آخرین دم ایستادگی کنم در هر لباس و کسوت و منصبی که نمود کند.

 
شهاب حسینی در سال 1387 با بازی در فیلم "سوپراستار" جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. شهاب حسینی در جشنواره فیلم کن 2016 با ایفای نقش در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی، توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین 2011 را به‌همراه گروه بازیگران فیلم "جدایی نادر از سیمین" کسب کرد. حسینی دارای دو پسر به نام محمدامین و امیرعلی است.

او اصالتاً اهل تنکابن است. این بازیگر جوان تحصیلاتش را در رشته روانشناسی دانشگاه تهران به دلیل اینکه هوای مهاجرت به کانادا را در سر داشت بعد از دو سال نیمه کاره رها کرد. شهاب اولین فرزند یک خانواده 6 نفره است و یک برادر و دو خواهر دیگر هم دارد. سیدفخرالدین حسینی پدر شهاب حسینی از دبیران آموزش و پرورش بود که دستی در ترجمه و تالیف کتاب داشت و چندین رمان و کتاب ترجمه شده توسط او منتشر شد. پدر شهاب حسینی بهمن ماه سال 1393 درگذشت.

مادر شهاب حسینی یک امدادگر بود و شغل مادرش باعث شد تا چند سالی از کودکی شهاب حسینی در خرم آباد سپری شود. مهدی تنها برادر شهاب حسینی و دومین فرزند خانواده است که در زمینه موسیقی فعالیت می‌کند. شهاب حسینی حضور در دنیای هنر را با گویندگی رادیو آغاز کرد و بعد از تجربه مجری‌گری در تلویزیون برای اولین بار سال 1379 در یک سریال به ایفای نقش پرداخت.

سریال "پس از باران" به کارگردانی سعید سلطانی اولین سریالی است که شهاب حسینی در آن به ایفای نقش پرداخت. شهاب حسینی در این سریال ایفاگر نقش علی بود و با هنرمندانی چون محمود پاک‌نیت، کتایون ریاحی، مرجان محتشم، ثریا قاسمی، جمیله شیخی و... همبازی بود. این بازیگر جوان یک‌سال بعد از بازی در سریال پس از باران در سریال پلیس جوان ایفای نقش کرد و با این نقش به شهرت و محبوبیت بیشتری دست یافت.

فیلم سینمایی "رخساره" به کارگردانی امیر قویدل در سال 1380 اولین تجربه بازیگری شهاب حسینی در سینما بود و شهاب حسینی در این فیلم با میترا حجار، محمدعلی سپانلو، مهسا مهجور و... همبازی بود. شهاب حسینی را همه مخاطبان دنیای هنر با بازیگری در سینما و تلویزیون می‌شناسند اما این بازیگر کشورمان در زمینه خوانندگی و اجرا هم فعالیت‌هایی داشته است.

او علاوه بر فعالیت در دنیای بازیگری در زمینه خوانندگی و موسیقی هم فعالیت می‌کند و او به همراه چندی از دوستانش و همچنین برادرش مهدی گروه موسیقی هفت را تأسیس کردند و تابحال چندین آهنگ توسط آنها منتشر شده است. قطعه "هفت‌سین" با صدای شهاب حسینی، حمید گودرزی، امیر حسین مدرس، امین زندگانی، افشین سالاری، ماهان حیدری، علی آتش افروز، مهدی حسینی و میثم پویان فر به مناسب نوروز 1396 یکی از آثار ساخته شده توسط گروه هفت است.

شهاب حسینی حضور در دنیای هنر را با گویندگی رادیو آغاز کرد و در اولین تجربه حضور در تلویزیون به عنوان مجری مقابل دوربین رفت. برنامه "اکسیژن" در سال 1377 اولین تجربه مجری‌گری شهاب حسینی در تلویزیون بود و بعد از آن در برنامه‌های دیگری چون برپا برپا ، رنگ صبح و سایه روشن باز هم فعالیت خود در دنیای اجرا را ادامه داد.

شهاب حسینی اولین بار در سال 1392 کارگردانی را با فیلم "ساکن طبقه وسط" تجربه کرد و سال 1394 فیلم کوتاه "بیا با من" را در کنار علیرضا نسایی و سینا آذین مقابل دوربین برد. فیلم "مقیمان ناکجا" جدیدترین تجربه شهاب حسینی در دنیای کارگردانی است که بر اساس نمایشنامه مهمان سرای دو دنیا اثر اریک امانوئل اشمیت نوشته شد و پریناز ایزدیار و آرمان درویش در کنار شهاب حسینی در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.

این بازیگر شناخته شده سینمای ایران همین چندی پیش داوری چهلمین جشنواره فیلم فجر را برعهده داشت که این انتخاب با حواشی همراه شد از جمله انصراف مسعود کیمیایی که فیلم «خائن‌کشی» را روی پرده داشت. 




قالیشویی سولقان

قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق)-قالیشویی سولقان,قالیشویی در سولقان,قالیشویی نزدیک سولقان,قالیشویی محدوده سولقان,قالیشویی حوالی سولقان,قالیشویی نزدیکی سولقان,قالی شویی سولقان,قالیشوئی سولقان,شستشوی فرش در سولقان,خدمات قالیشویی سولقان,بهترین قالیشویی سولقان,نزدیکترین قالیشویی به سولقان,قالیشویی خیابان سولقان,قالیشویی محله سولقان,قالیشویی منطقه سولقان .

مبل شویی سولقان و مبلشویی در سولقان

رفوی فرش در سولقان,مرمت فرش سولقان

نزدیکترین قالیشویی به سولقان برای ساکنان این محدوده با پرسنل مجرب و دستگاه های قالیشویی مدرن در سولقان

برترین قالیشویی سولقان به صورت 24 ساعته و در تمام ایام سال حتی روزهای تعطیل در منطقه سولقان آماده سرویس دهی است

اگر به دنبال قالیشویی محدوده سولقان هستید همین حالا با شماره های ما تماس بگیرید

به دلیل نزدیکی به سولقان در کمترین زمان ممکن فرش های شما را جمع آوری می کنیم و پس شستشو درب منزل سولقان تحویل می دهیم

تخفیف ویژه قالیشویی سولقان برای مشتریانی که در هنگام تماس به نحوه آشنایی از طریق سایت اشاره کنند

قالیشویی نمونه سولقان با سالها تجربه

قالیشویی نزدیک سولقان

تنها سایت رسمی قالیشویی سولقان

تمام فرش ها در قالیشویی سولقان پس از شستشو لول و کاور شده درب منزل به شما تحویل داده می شود

شماره قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) سولقان را از 118 بخواهید

آدرس و تلفن قالی شویی سولقان

متخصص در شستشوی قالی ابریشم و گل ابریشم در سولقان

قالیشویی اطراف سولقان زیاد است ما بهترین است طبق گفته خود شما عزیزان

قالیشویی سمت سولقان که از شوینده های طرفدار محیط زیست استفاده می کند فقط ما هستیم

پس تا دیر نشده است با قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) سولقان تماس حاصل نمایید

ارزانترین قالیشویی حوالی سولقان




چاپ