راهنمای نصب دوربین مداربسته / قالیشویی اصل تهران / قالیشویی محدوده ونک ۲۲۴۷۵۶۳۷

نصب دوربین مدار بسته شامل چندین مرحله است. استفاده از دوربین های مداربسته بر خلاف بسیاری از وسایل الکترونیکی دیگر به سادگی امکان پذیر و مستقل نیست و علاوه بر تهیه نقشه و برنامه ریزی نیازمند نصب تجهیزات مختلف و هماهنگی متقابل است.

پس از شناسایی بهترین انواع دوربین های مداربسته در محل، برای پوشش حداکثری محیط، تجهیزات شبکه، ذخیره سازی و ارتباط بین آنها نیز نیاز به نصب تخصصی دارد. از این رو در اینجا قصد داریم به ارائه آموزش های کلی در این زمینه و توضیح مراحل مختلف تصب دوربین برندهای مهم مثل دوربین مداربسته هایلوک ،هایک ویژن ، داهوا و تیاندی بپردازیم.

نکاتی در خصوص مراحل نصب دوربین مداربسته طراحی و برنامه ریزی نصب دوربین مدار بسته

بهترین راه برای نصب دوربین مداربسته در منزل یا محل کار این است که کل فضای خانه یا محل کار خود را بپوشانید و نقطه ای را دور از چشم نگذارید. اجرای چنین روشی پرهزینه است، زیرا نیاز به نصب تعداد زیادی دستگاه دوربین مداربسته و اتصال بین آنها دارد. به منظور بهینه سازی این هزینه، اولویت باید به مناطقی داده شود که نیاز به نظارت تصویری دارند. در این مرحله باید از محل زندگی یا محل کار خود نقشه تهیه کنید و قسمت های حساس آن را شناسایی کنید. همیشه در نظر داشته باشید که میدان دید دوربین مداربسته نصب شده با اجسام خارجی بسته نیست و حداکثر امکان نظارت بر تمامی نقاط وجود دارد.

انتخاب تجهیزات لازم برای نصب دوربین مدار بسته

تجهیزات سیستم نظارت تصویری را می توان به صورت جداگانه یا پکیج تحویل گرفت. از نظر حرفه ای خرید پکیج های دوربین مدار بسته توصیه نمی شود. از جمله دلایل این امر می توان به وجود تجهیزات بیش از حد (کابل های بلند) و بد کارکردن برخی تجهیزات با توجه به نیاز پروژه اشاره کرد. همچنین در پکیج های آماده سازی دوربین مدار بسته برای نصب تجهیزات ذخیره سازی محدودیت فاصله داریم. در هر صورت خرید تجهیزات به صورت پکیج به صرفه تر و از نظر قیمت ارزان تر است. به طور معمول، 1 تا 3 دوربین مداربسته (بسته به اندازه فضا تا هر تعداد بیشتر) به حافظه ذخیره‌سازی دیجیتال (DVR)، تجهیزات نظارتی و کابل های متصل نیاز دارند. همچنین می توان از دوربین های بی سیم برای کاربردهای دقیق تر استفاده کرد.

برای خرید و نصب دوربین مداربسته، نکته کلیدی محل پوشش تصویر و کاربردهای مورد نیاز ما است:

-در محل های سرپوشیده می‌‌توان از دوربین مدار بسته ارزان‌تر و مخصوص داخل نصب کرد که در صورت نصب در خارج از ساختمان در صورت وجود باران و رطوبت با مشکل مواجه می شود بنابراین برای استفاده در فضای باز به دوربین مداربسته ضد آب و گرانتر نیاز داریم.

- استفاده از دوربین های بی سیم بسیار راحت تر است و نصب دوربین های مداربسته بی سیم بدون سوراخکاری زیاد آسان تر است. اما در مکان های بزرگ و تعداد زیاد دستگاه، نصب دوربین مدار بسته بی سیم به هیچ وجه توصیه نمی شود.در این دوربین ها با دور شدن از نقطه انتقال سیگنال، کیفیت تصویر به طور جدی کاهش می یابد.

- برخی از دوربین ها نیز تنها در صورتی تصاویر را می گیرند که حرکت را حس کرده و به عنوان زنگ هشدار عمل کنند که می تواند برای کاربر مورد نیاز مقرون به صرفه باشد.

دوربین های تحت شبکه (IP) می توانند تصاویر را از طریق اینترنت منتقل کنند و کاربر می تواند در صورت لزوم از هر مکانی که به اینترنت دسترسی دارد، تصاویر زنده خانه یا محل کار را از تلفن همراه خود مشاهده کند.

تصاویر گرفته شده با دوربین های مدار بسته نیاز به تجهیزات ذخیره سازی و نظارت دارند. برای انجام این کار، باید یک دستگاه ذخیره سازی دیجیتال (DVR) برای ذخیره داده ها خریداری کنید. DVR می تواند به دوربین مداربسته متصل شود، اطلاعات تصویر را دریافت و آن را ذخیره و پخش کند. برای پخش می توانید از صفحه کامپیوتر یا تلویزیون معمولی استفاده کنید. حافظه دستگاه های DVR و تعداد ورودی های روی آن ها بسته به نیاز مشتری متفاوت است و باید در هنگام خرید به آن توجه کرد. دستگاه‌ های DVR می ‌توانند داده‌های صدها دوربین را دریافت، پخش و ذخیره یا داده ‌های یک دوربین را ذخیره کنند.

سایر تجهیزات ذخیره سازی شامل نوارهای ضبط آنالوگ (VCR) و دستگاه های ذخیره سازی شبکه (NVR) که می توانند برای نصب دوربین مدار بسته استفاده شوند.

مراحل نصب دوربین مداربسته محل نصب را انتخاب کنید

برای نصب انواع دوربین مدار بسته ( دوربین مداربسته هایلوک ، دوربین مداربسته هایک ویژن ، دوربین مداربسته داهوا ، دوربین مداربسته تیاندی ) در فضای داخلی ساختمان توجه به انتخاب بهترین نقطه برای پوشش حداکثری و بهینه فضا ضروری است. معمولا داخل گوشه بالایی ساختمان که سقف و دیوار تلاقی می کنند محل مناسبی برای دوربین مداربسته است. دوربین باید به سمت پایین باشد. همچنین در نمای بیرونی ساختمان باید توجه داشت که دوربین قابل رویت است اما ارتفاع دوربین با سطح زمین باید حداقل 3 متر باشد زیرا به راحتی قابل دسترسی نیست و برای متخطیان قابل دسترس است.

اتصال به ساختمان

اولین قدم در پیاده سازی سیستم نظارت تصویری، اتصال آن به دیوار (یا قسمت نگهدارنده از ساختمان) است. دوربین‌های مداربسته معمولاً با استفاده از سوراخ‌ ها و پیچ‌ ها نصب می‌شوند، اگرچه برخی از دوربین‌ های مداربسته دارای قسمت چسبنده برای نصب روی دیوار هستند. استفاده از چسب برای نصب دوربین مداربسته ایمن نیست و اصلا توصیه نمی شود. مراحل متداول برای نصب دوربین مداربسته عبارتند از سوراخکاری و حفاری، از جمله علامت گذاری محل پیچ ها روی دیوار، سوراخ کردن نقاط مشخص شده با مته، قرار دادن صفحه رول و پیچ کردن دوربین در جای خود. در نهایت دوربین مداربسته را می توان در زاویه دلخواه تنظیم کرد

منبع تغذیه

پس از نصب دوربین مداربسته لازم است منبع تغذیه آن وصل شود. همه دوربین های مداربسته در درجه اول نیاز به کابل برق دارند. حتی دوربین های مداربسته بی سیم برای برق نیاز به سیم دارند و اصطلاح بی سیم به انتقال اطلاعات صوتی و تصویری اشاره دارد. کابل برق دوربین مداربسته باید از طریق یک پریز به پشت دستگاه وصل شود و از سمت مقابل به برق شهری متصل می شود. در دوربین های مداربسته ضد آب که در فضای باز و مناطق بارانی استفاده می شوند، پریز های برق باید در درپوش های ضد آب قرار گیرند.

اتصال به دستگاه ذخیره‌سازی

انتقال اطلاعات در دوربین مدار بسته با کابل BNC انجام می شود. کابل های BNC کابل های متقارنی هستند که استفاده از آنها بسیار آسان است. برای نصب دوربین مداربسته ابتدا یک سر کابل BNC را به خروجی دوربین (Output) و سر دیگر آن را به ورودی دستگاه ذخیره دیجیتال (DVR) وصل کنید. پورت ورودی در دستگاه DVR مهم است و باید به یاد داشته باشید از کدام پورت استفاده کنید، زیرا هنگام مشاهده تصاویر به این اطلاعات نیاز داریم. اگر دوربین مداربسته شما قابلیت استفاده از کابل های BNC را ندارد، باید از تجهیزات مبدل BNC استفاده کنید که به راحتی در دسترس هستند.

دوربین های بی سیم

دوربین های بی سیم برای انتقال داده ها از دوربین به DVR به کابل BNC نیاز ندارند. برای استفاده از این دوربین ها به یک کامپیوتر با قابلیت اتصال بی سیم به دوربین نیاز داریم. برخی از دوربین ها یک گیرنده کوچک نیز دارند که از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل می شود. نرم افزار مورد استفاده در این نوع دوربین ها توسط شرکت سازنده ارائه شده است و برای استفاده از آن باید این نرم افزار بر روی کامپیوتر مورد استفاده نصب شود. این دوربین ها دارای یک IP (مانند 192.168.0.1) هستند که می توان آن را برای دسترسی به تصویر دوربین در مرورگر کامپیوتر وارد کرد.

اتصال به مانیتور

پس از دریافت تصاویر از دوربین و انتقال آنها به DVR برای ذخیره سازی، نوبت به نمایش تصاویر در مانیتور نظارت تصویری می رسد. برای اتصال DVR به مانیتور می توان از کابل های BNC، HDMI و کواکسیال استفاده کرد. تعداد ورودی های DVR را می توان به آن دوربین وصل کرد اما برای دریافت خروجی و دیدن تصویر باید دقت کنید که هر دوربین به کدام ورودی متصل است. با استفاده از هر نوع کابلی که بتوان از آن استفاده کرد، ابتدا باید یک سر کابل را به خروجی دستگاه ذخیره سازی دیجیتال (DVR) و سپس سر دیگر را به ورودی (ورودی) تلویزیون یا صفحه نمایش متصل کرد.

اجرای سیستم نظارت تصویری به پایان رسیده است. بنابراین برای رفع مشکلات، فرآیند نصب نیاز به بازنگری و کنترل دارد. ابتدا مطمئن شوید که دوربین، مانیتور و DVR به درستی به برق وصل و روشن شده اند. سپس کابل های ارتباطی بین آنها و صحت نصب دوربین مداربسته را بررسی کنید. استفاده از پورت های ورودی و خروجی صحیح در دوربین، DVR و مانیتور بسیار مهم است. برخی از مانیتورها ممکن است ورودی های مختلف را همزمان نمایش دهند، در حالی که برخی دیگر باید ورودی نمایش داده شده را با استفاده از دکمه ورودی تغییر دهند.

راهکارهایی برای بهبود سیستم محل DVR مناسب

تعداد زیادی از دوربین های مدار بسته برای نصب سیستم های نظارت تصویری استفاده می شود. برای نصب دوربین مداربسته به بهترین و بهینه ترین حالت بهتر است از نقطه مرکزی برای جمع آوری کابل های هایلوک انتقال تصویر استفاده کنید. در نظر داشته باشید که در اجرای یک سیستم امنیتی تنها به یک دستگاه DVR نیاز دارید، پس بهتر است این دستگاه را در مکانی قرار دهید که با کمترین کابل، راحت ترین دسترسی را به دوربین های مختلف در اتاق، حیاط، ورودی و خروجی، پارکینگ، دفتر، انبار و سالن داشته باشد.

استفاده از کابل ترکیبی برق و تصویر

بهترین و رایج ترین نوع کابل برای استفاده در دوربین مداربسته، ترکیبی از کابل برق و تصویر (Siamese) است. این کابل ها در واقع دو کابل به هم پیوسته هستند که امکان انتقال تصویر و انرژی را به طور همزمان فراهم می کنند. در نتیجه برای نصب هر دوربین فقط به یک کابل نیاز داریم. قسمت قرمز و مشکی کابل برای انتقال برق (قرمز نشان دهنده قطب مثبت و مشکی برای قطب منفی) و قسمت دیگر برای انتقال تصویر است که می تواند کابل BNC یا کواکسیال باشد.

از جعبه تقسیم استفاده کنید

با جعبه تقسیم می توانید سیم برق همه دوربین ها را به یک نقطه وصل و از سیم کشی منظم تری استفاده کنید. این جعبه اتصال معمولاً برای دوربین هایی که نزدیک به یکدیگر هستند یا دوربین هایی که به منبع تغذیه نزدیک دسترسی ندارند استفاده می شود. جعبه ‌های تقسیم تعداد خروجی مشخصی دارند و قبل از تهیه جعبه اتصال مناسب باید توجه داشت که از چند دوربین باید استفاده کنیم. این دستگاه باید پس از نصب دوربین مداربسته به برق وصل شود. یکی از معایب استفاده از جعبه اتصال، استفاده از متراژ بیشتری سیم انتقال برق اشاره کرد.

مخفی کردن سیم ها

برای نصب یک سیستم منظم و زیبا، بهتر است سیم ها و کابل هایی را که به خوبی استفاده می شود پنهان کنید. برای پوشاندن کامل این سیم ها باید با برقی شدن ساختمان و طراحی آن آشنا شد و از لوله های از پیش تعیین شده استفاده کرد. همچنین در ساختمان هایی که از سقف کاذب استفاده می شود، انتقال مخفی کابل ها به سقف کاذب قابل اعتماد است. در هر صورت و در صورتی که امکان بهره برداری از این ویژگی های ساختمان وجود ندارد، بهتر است سیم ها را به طور مرتب از گوشه های دیوار عبور داده و از منگنه یا داکت برای تعیین و ترتیب مسیر آنها استفاده کنید.

معمولاً استفاده از دوربین مداربسته در نقاط حساس ضروری است تا بتوان ورود، خروج و فعالیت افراد، کارمندان و در صورت وجود سارقان را ثبت کرد. بنابراین نصب دوربین های مداربسته در فضا هایی که بتوانند درب های ورودی و خروجی را به طور کامل پوشش دهند، ضروری است.

جهت بررسی و اطلاعات دقیق تر در مورد خرید و نصب دوربین مداربسته به وبسایت رادیس مراجعه فرمایید.




قالیشویی ونک

قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق)-قالیشویی ونک,قالیشویی در ونک,قالیشویی نزدیک ونک,قالیشویی محدوده ونک,قالیشویی حوالی ونک,قالیشویی نزدیکی ونک,قالی شویی ونک,قالیشوئی ونک,شستشوی فرش در ونک,خدمات قالیشویی ونک,بهترین قالیشویی ونک,نزدیکترین قالیشویی به ونک,قالیشویی خیابان ونک,قالیشویی محله ونک,قالیشویی منطقه ونک .

مبل شویی ونک و مبلشویی در ونک

قالیشویی در ونک

رفوی فرش در ونک,مرمت فرش ونک

نزدیکترین قالیشویی به ونک برای ساکنان این محدوده با پرسنل مجرب و دستگاه های قالیشویی مدرن در ونک

برترین قالیشویی ونک به صورت 24 ساعته و در تمام ایام سال حتی روزهای تعطیل در منطقه ونک آماده سرویس دهی است

اگر به دنبال قالیشویی محدوده ونک هستید همین حالا با شماره های ما تماس بگیرید

به دلیل نزدیکی به ونک در کمترین زمان ممکن فرش های شما را جمع آوری می کنیم و پس شستشو درب منزل ونک تحویل می دهیم

تخفیف ویژه قالیشویی ونک برای مشتریانی که در هنگام تماس به نحوه آشنایی از طریق سایت اشاره کنند

قالیشویی نمونه ونک با سالها تجربه

قالیشویی نزدیک ونک

تنها سایت رسمی قالیشویی ونک

تمام فرش ها در قالیشویی ونک پس از شستشو لول و کاور شده درب منزل به شما تحویل داده می شود

شماره قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) ونک را از 118 بخواهید

آدرس و تلفن قالی شویی ونک

متخصص در شستشوی قالی ابریشم و گل ابریشم در ونک

قالیشویی اطراف ونک زیاد است ما بهترین است طبق گفته خود شما عزیزان

قالیشویی سمت ونک که از شوینده های طرفدار محیط زیست استفاده می کند فقط ما هستیم

پس تا دیر نشده است با قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) ونک تماس حاصل نمایید

ارزانترین قالیشویی حوالی ونک




چاپ