به گزارش ایرنا، دولت دوازدهم در جلسه ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ به پیشنهاد وزارت نفت با ادعای ایجاد زیرساختهای لازم برای رفع نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی، ایجاد اشتغال پایدار و با رویکرد آمایش سرزمینی از طریق اجرای طرحهای پیشبران صنعت پتروشیمی با تأکید بر تکمیل زنجیره ارزش متانول - پروپیلن به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی، با احداث پتروشیمی در منطقه میانکاله استان مازندران موافقت کرد.
مصوبه دولت گذشته با مخالفت فعالان محیط زیستی مواجه و عملیات احداث این طرح متوقف شد اما با تشکیل دولت سیزدهم بار دیگر این موضوع در کانون اخبار قرار گرفت و برخی افراد متنفذ دولت را برای کلنگزنی این پروژه بدون مجوز محیط زیست تحت فشار قرار دادند؛ تا جایی سخنگوی دولت در هفتههای اخیر در گفتوگو با رسانهها به صراحت اعلام کرد اجرای این پروژه منوط به اخذ مجوزهای لازم زیستمحیطی است.
بر اساس شنیدههای خبرنگار ایرنا، آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» در آخرین جلسه هیأت دولت به رئیس سازمان حفاظت محیط زیست دستور داد موضوع احداث پتروشیمی میانکاله را بررسی و با احصای موارد خلاف قانون و آسیبزا برای محیط زیست، سریعاً از اجرای آن جلوگیری کند.
در پی این دستور، علی سلاجقه اعلام کرد از نظر دولت کلنگی که برای احداث پتروشیمی میانکاله به زمین زده شده فاقد اعتبار بوده و در واقع معتقدیم کلنگی به زمین زده نشده است و این نکته را هم متذکر شد که «طبق قانون دیگر هیچ کلنگی بدون مجوز محیط زیست بر زمین نخواهد خورد و در اجرای این طرح نیز کوتاه نخواهیم آمد».
تازهترین اخبار به دست آمده حکایت از آن دارد که بازنگری در مصوبه دولت قبل برای احداث پتروشیمی میانکاله در دستور کار هیأت وزیران قرار گرفته و احتمالاً با ابطال آن بر اساس مصوبه جدید دولت، پرونده این طرح برای همیشه بسته خواهد شد.
خاطر نشان میشود نگاهی با زبان آمار به پروژه پتروشیمی میانکاله نشان میدهد خلاء قانونی زیادی در آن وجود دارد: طرحی که ۸ مهر ۹۹ از دولت وقت که خود را در دولتی که خود را «دولت محیط زیستی»! خوانده بود جواز تأسیس گرفت؛ در ۹۹/۱۲/۱۷ در هیأت وزیران وقت مصوب و تصویبنامه دولت با شماره ۱۵۲۵۳۶/ت ۵۷۹۴۴ هـ، در بیست و سوم اسفند ماه ابلاغ شد؛ در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران طی نامهای به سازمان حفاظت محیط زیست خواستار تأمین آب شرب پتروشیمی امیر آباد مازندران از محل دریا شد که در آن نامه اشاره شده به میزان ۲۵ میلیون متر مکعب در سال برای تأمین آب این طرح نیاز است و در پانزدهم دی ماه ۹۹ نیز، معاونت برنامه ریزی وزارت نفت موافقتنامه مقدماتی اجرای طرح پتروشیمی را با ۶ سهامدار امضا کرده است.
قالیشویی ونک
قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق)-قالیشویی ونک,قالیشویی در ونک,قالیشویی نزدیک ونک,قالیشویی محدوده ونک,قالیشویی حوالی ونک,قالیشویی نزدیکی ونک,قالی شویی ونک,قالیشوئی ونک,شستشوی فرش در ونک,خدمات قالیشویی ونک,بهترین قالیشویی ونک,نزدیکترین قالیشویی به ونک,قالیشویی خیابان ونک,قالیشویی محله ونک,قالیشویی منطقه ونک .
مبل شویی ونک و مبلشویی در ونک
قالیشویی در ونک
رفوی فرش در ونک,مرمت فرش ونک
نزدیکترین قالیشویی به ونک برای ساکنان این محدوده با پرسنل مجرب و دستگاه های قالیشویی مدرن در ونک
برترین قالیشویی ونک به صورت 24 ساعته و در تمام ایام سال حتی روزهای تعطیل در منطقه ونک آماده سرویس دهی است
اگر به دنبال قالیشویی محدوده ونک هستید همین حالا با شماره های ما تماس بگیرید
به دلیل نزدیکی به ونک در کمترین زمان ممکن فرش های شما را جمع آوری می کنیم و پس شستشو درب منزل ونک تحویل می دهیم
تخفیف ویژه قالیشویی ونک برای مشتریانی که در هنگام تماس به نحوه آشنایی از طریق سایت اشاره کنند
قالیشویی نمونه ونک با سالها تجربه
قالیشویی نزدیک ونک
تنها سایت رسمی قالیشویی ونک
تمام فرش ها در قالیشویی ونک پس از شستشو لول و کاور شده درب منزل به شما تحویل داده می شود
شماره قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) ونک را از 118 بخواهید
آدرس و تلفن قالی شویی ونک
متخصص در شستشوی قالی ابریشم و گل ابریشم در ونک
قالیشویی اطراف ونک زیاد است ما بهترین است طبق گفته خود شما عزیزان
قالیشویی سمت ونک که از شوینده های طرفدار محیط زیست استفاده می کند فقط ما هستیم
پس تا دیر نشده است با قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) ونک تماس حاصل نمایید
ارزانترین قالیشویی حوالی ونک