به گزارش فارس، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، امروز در برنامه «صف اول» شبکه خبر با گرامیداشت هفته معلم، اظهار کرد: موضوع رتبهبندی در سند تحول بنیادین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی آمده است و در سال 92 اولین آییننامه آن تدوین شد؛ ولی این آییننامه توسط نهادهای نظارتی به دلایل مختلف رد شد. از آن به بعد شاید درباره رتبهبندی حرف زدیم و اقدام عملی انجام نشد.
وی ادامه داد: وقتی مجلس انقلابی آمد، همگرایی ایجاد شد و شورای نگهبان کمک کرد چرا که لایحهای که به مجلس داده شده بود هم از حیث منابع و کیفیت، مناسب نبود اما اکنون به معلمان توجه جدی شده است.
نوری تصریح کرد: آییننامه رتبهبندی معلمان تنها آییننامه در آموزش و پرورش است که به اشتراک گذاشته شده است که همه نظر دهند و این اقدام برای اولین بار است. همین اشتراک گذاری بخشهایی از آن را بر ملا کرد و اصلاحات انجام شد.
وی با بیان اینکه هدف اصلی رتبهبندی معلمان، ارتقای کیفیت نظام تربیتی و ایجاد رقابت بین معلم است که مابه ازای مادی نیز دارد، افزود: معلم برای رسیدن به هدف اصلی باید شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای و تجربه را داشته باشد.
وزیر آموزش و پرورش از آغاز بررسی آییننامه رتبهبندی معلمان در کمیسیون تخصصی دولت از فردا خبر داد و گفت: اجرای رتبهبندی به زمان خودش خواهد رسید؛ البته برخی تعجیل میکنند که زودتر انجام شود ولی باید بگوییم که این اقدام پیش از نوبت خود انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه اجرای رتبهبندی معلمان از 31 شهریور 1400 خواهد بود، افزود: 38 هزار میلیارد تومان اعتبار برای رتبهبندی معلمان درنظر گرفته شده است و 750 هزار فرهنگی در 18 ماه را شامل میشود که با ضرب و تقسیم، عددی که به فرهنگیان تعلق میگیرد، به دست میآید.
نوری درباره تعداد نیروهای آموزش و پرورش گفت: 970 هزار فرهنگی شاغل و 970 هزار پیشکسوت و بازنشسته داریم که با احتساب 71 هزار نفر است که در سال 1400 داریم؛ این رغم منهای معلمان مدارس غیردولتی و مؤسسات آموزشی آزاد است. از سوی دیگر آموزش و پرورش، سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را دارد که بیش از 7 میلیون نوآموز و کودک را تحت پوشش دارد و مربیان آنها هم تحت پوشش ما هستند.
وی ادامه داد: برای تأمین نیروی انسانی باید مؤلفههای اثرگذار را مدنظر قراردهیم که یکی از آنها، رشد جمعیت است؛ تا سال 1390 کاهش دانشآموز داشتیم اما از آن سال به بعد تا کنون به 400 هزار نفر در سال رسیده است همچنین تا سال 1405 افزایش دانشآموز داریم اما بعد از آن با کاهش دانشآموز مواجه میشویم. از سوی دیگر هر سال تقریبا 40 هزار بازنشسته داشتیم ولی ورودی جمعیت دانشگاه فرهنگیان به مدارس، 15 هزار نفر بوده است. بر همین اساس، تاکنون کسری نیرو با نیروی خرید خدمات، حقالتدریس، نیروهای نهضت سوادآموزی و بخش اعظم از طریق اضافه تدریس همکاران شاغل و بازنشسته رفع شده است.
وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان فضای کافی ندارد و نسبت استاد به شاگرد خوب نیست که این نسبت را با حقالتدریس دادن به بیش از 3500 دکترمعلم تا حدودی انجام شده است. همچنین در شورای سنجش و پذیرش دانشجو مطرح شد و قرار شد سهمیه دانشجومعلمان دوبرابر شد و برای کنکور امسال 25 هزار نفر گرفتیم که قرار است به 50 هزار نفر افزایش یابد که این موضوع بخشی از نیاز ما را تأمین میکند.
وی با اشاره به ایرادات کمبود معلم از نیروهای غیرمرتبط، گفت: بررسی انجام شد که 65 درصد این افراد رشته غیرمرتبط داشته و 80 درصد در دانشگاههای تربیت دبیری درس نخواندند و برای پرهیز از این موضوع، قرار است از دانشجویان سال چهارم دانشگاه فرهنگیان استفاده کنیم و 20 هزار نفر از این تعداد دوره کارورزی را در مدارس آغاز میکنند.
نوری با بیان اینکه 2 هزار هیأت علمی را درخواست کردیم، افزود: سازمان اداری و استخدامی پذیرفته است که به تدریج به ما سهمیه دهد که میتوانیم از بین دکترمعلمان و افراد بیرون از آموزش و پرورش استفاده کنیم.
وی درباره حل مشکل فضای دانشگاه فرهنگیان نیز بیان کرد: دانشگاه پیام نور ظرفیت خالی دارد و تفاهمنامهای امضا شد تا تعدادی از مراکز پیام نور در استانها در اختیار دانشگاه فرهنگیان قرار گیرد که آموزشهای معلمی در آنجا انجام شود. البته آموزشها با دستورالعمل، و شیوهنامه دانشگاه فرهنگیان انجام میشود.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید دیوار بین مدرسه و جامعه را برداریم و دانشآموز را به جامعه ببریم، گفت: اینکه کتاب واحد و کلاس واحد برای همه دانشآموزان در نظر بگیریم، درست نیست بلکه باید محتوای چندگانه و چند تألیفی داشته باشیم و از خلاقیت معلمان بهره بگیریم. کتابهای درسی بعد از سند تحول بنیادین تغییرات بنیادین داشتند که البته بعضی موارد باید اصلاح شوند و برخی هم بهروز شوند.
وی درباره شعار سال نیز اظهار کرد: گرانیگاه دانشبنیان، آموزش عمومی است و اگر حکمرانی آموزش و پرورش در این موضوع محقق شود میبینیم که تولید بهرهور میشود و در نتیجه اشتغال زیاد خواهد شد؛ بر همین اساس باید دانشبنیان وارد کتاب درسی شود.
نوری با اشاره به موضوع بازیافت کتاب درسی، گفت: با معلمی ملاقات داشتم که با بازیافت، سه مدرسه ساخته بود؛ در قانون بودجه نیز قرار است حاصل فروش از بازیافت را به چرخه برگردانیم.
وی درباره توزیع کتب درسی و مشکلات حاصل از آن در سالهای گذشته، گفت: تعدادی از دانشآموزان به خاطر انتخاب رشته یا تجدیدی دیرتر ثبتنام میکنند و دیرتر کتاب درسی به دستشان میروند و البته سودجویانی هستند که کتاب درسی را در بازار میفروشند؛ سال گذشته یک مورد شناسایی شد و پیگیرد قانونی انجام شد؛ در هر حال عموم دانشآموزان به جز یک درصد بسیار کم مانند کاردانش که تغییر رشته و تعیین رشته داریم، باید تا اول مهر، کتابهای درسیشان را دریافت کنند.
وزیر آموزش و پرورش درباره فضای آموزشی نیز گفت: مدارس متناسب با بوم کم داریم و این خوب نیست و باید از معماری ایرانی ـ اسلامی بیشتر بهره بگیریم. کمبود فضای آموزشی به دلایل مختلف است؛ در دهه گذشته 12 میلیون دانشآموز داشتیم و اکنون بیش از 15 میلیون دانشآموز داریم که در این راستا خیرین به ما خیلی کمک کردند و 50 درصد مدارس ما را آنها میسازند.
وی با بیان اینکه خیرین عنوان کردند که تعهد 3400 میلیارد تومانی سال گذشته را در سال جدید دو برابر خواهند کرد، گفت: 8 هزار کلاس کانکسی و سنگی داریم که الحمدالله هم خیرین، وزارت آموزش و پرورش و ستاد فرمان اجرایی تعهد کردند که ظرف 2 تا 3 سال تبدیل به مدارس ایمن کنند. البته اقتضای مدارس عشایری کوچرو چادر است زیرا اگر مدرسه بسازیم، خالی میماند و کسی نیست حفاظت کند.
نوری درباره سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز اظهار کرد: واقعیت این است که باید انگارههای ذهنی را نسبت به سند درست کنیم؛ اتفاقی که افتاده است، این بوده که زیرنظامها و نقشه راه را نوشتند اما به مدرسه نمیرسد و همچنین به دنبال آن بودند که تکه تکه انجام دهند در حالی که یکپارچه است.
وی افزود: با نظر خبرگان، نکات احصا شد و قرار است برنامه اجرایی سند تحول نوشته شود که باید شاخصمند باشد. اینکه کجا هستیم و به کجا میخواهیم برسیم و قرارگاهی را مستقر کردیم تا سند تحول بنیادین را در کلاس درس وارد کرده و نگاشت مدرسهای آن نوشته شود. قطعا سند تحول در زمان کوتاه انجام نمیشود و زمان 10 سال و بیشتر میطلبد. کارها باید به مدرسه برسد و اجرای سند تحول بنیادین را در مدارس ببینیم.
قالیشویی قیام
قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق)-قالیشویی قیام,قالیشویی در قیام,قالیشویی نزدیک قیام,قالیشویی محدوده قیام,قالیشویی حوالی قیام,قالیشویی نزدیکی قیام,قالی شویی قیام,قالیشوئی قیام,شستشوی فرش در قیام,خدمات قالیشویی قیام,بهترین قالیشویی قیام,نزدیکترین قالیشویی به قیام,قالیشویی خیابان قیام,قالیشویی محله قیام,قالیشویی منطقه قیام .
مبل شویی قیام و مبلشویی در قیام
رفوی فرش در قیام,مرمت فرش قیام
نزدیکترین قالیشویی به قیام برای ساکنان این محدوده با پرسنل مجرب و دستگاه های قالیشویی مدرن در قیام
برترین قالیشویی قیام به صورت 24 ساعته و در تمام ایام سال حتی روزهای تعطیل در منطقه قیام آماده سرویس دهی است
اگر به دنبال قالیشویی محدوده قیام هستید همین حالا با شماره های ما تماس بگیرید
به دلیل نزدیکی به قیام در کمترین زمان ممکن فرش های شما را جمع آوری می کنیم و پس شستشو درب منزل قیام تحویل می دهیم
تخفیف ویژه قالیشویی قیام برای مشتریانی که در هنگام تماس به نحوه آشنایی از طریق سایت اشاره کنند
قالیشویی نمونه قیام با سالها تجربه
قالیشویی نزدیک قیام
تنها سایت رسمی قالیشویی قیام
تمام فرش ها در قالیشویی قیام پس از شستشو لول و کاور شده درب منزل به شما تحویل داده می شود
شماره قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) قیام را از 118 بخواهید
آدرس و تلفن قالی شویی قیام
متخصص در شستشوی قالی ابریشم و گل ابریشم در قیام
قالیشویی اطراف قیام زیاد است ما بهترین است طبق گفته خود شما عزیزان
قالیشویی سمت قیام که از شوینده های طرفدار محیط زیست استفاده می کند فقط ما هستیم
پس تا دیر نشده است با قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) قیام تماس حاصل نمایید
ارزانترین قالیشویی حوالی قیام