افزایش قیمت اینترنت ضامن کیفیت نیست / قالیشویی اصل تهران / قالیشویی محدوده ظفر ۸۸۲۱۶۰۷۵

همشهری: نشست سازمان نظام صنفی رایانه‌ای(نصر) تهران با موضوع تعرفه‌‌گذاری اینترنت در حالی برگزار شد که همچنان واکنش‌ها نسبت به افزایش قیمت اینترنت و حذف بسته‌های به‌صرفه و بلندمدت از سوی اپراتورها ادامه دارد. در فروردین ماه گذشته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با درخواست اپراتورها برای افزایش قیمت اینترنت موافقت کرد، اما این موضوع را منوط به بهبود کیفیت اینترنت از سوی اپراتورها کرد. در نشست سازمان نصر بر این موضوع تأکید شد که افزایش هزینه اپراتورها طی 4 تا 5سال گذشته، هیچ راهی جز افزایش قیمت را پیش روی اپراتورها نگذاشته و درصورتی که با قیمت‌های سال‌گذشته(‌1400) اینترنت ارائه شود، اپراتورها به حیات خود نمی‌توانند ادامه دهند. به‌گفته این مدیران، افزایش قیمت به‌تنهایی دلیلی برای افزایش کیفیت اینترنت ثابت و همراه نخواهد بود. افزایش قیمت‌ها ازجمله افزایش قیمت اینترنت، بیشترین مشکل را برای اقشار کم‌برخوردار ایجاد می‌کند. همچنین افزایش قیمت اینترنت می‌‌تواند باعث کاهش مصرف و در ادامه منجر به شکاف دیجیتال شود.

افزایش هزینه یا درآمد
علی توسلی، عضو کمیسیون اینترنت سازمان نصر تهران در واکنش به پرسش خبرنگار همشهری مبنی بر اینکه درحالی‌که اپراتورها از افزایش هزینه‌ها سخن می‌گویند، چگونه درآمد ماهانه به ازای هر مشترک (ARPU) به‌گفته مدیرعامل یکی از اپراتورها طی 4سال گذشته 4برابر شده، این موضوع را قاطعانه رد می‌کند.
با این حال، توسلی به این موضوع اشاره می‌کند که ARPU شرکت‌هایی که من می‌شناسم، طی یک سال گذشته که وزارت ارتباطات دست اپراتورها را کمی باز گذاشته، بین 30 تا 35درصد افزایش داشته است.
محمدعلی شریفی‌الحسینی، دبیر کمیسیون نصر تهران هم در واکنش به این موضوع معتقد است که افزایش ARPU به‌علت کرونا و افزایش مصرف اینترنت در این مدت بوده است.
توسلی با اشاره به اینکه بیشتر اپراتورها اگر توانسته‌اند تاکنون به حیات خود ادامه دهند، صرفا از طریق فروش اینترنت کسب درآمد نمی‌کنند، ادامه می‌دهد: «این اپراتورها فعالیت‌های حاشیه‌ای دیگر ازجمله فروش ‌هاست و راه‌اندازی VOD دارند.» عضو کمیسیون اینترنت سازمان نصر تهران همچنین به هزینه اپراتورها اشاره می‌کند که شامل انتقال، پهنای باند، نیروی کار، سرمایه‌گذاری و استهلاک، تبلیغات و بازاریابی و سایر هزینه‌های عملیاتی است. توسلی تأکید می‌کند که بخش عمده این هزینه‌ها در اختیار اپراتور نیست و مربوط به دولت است.

افزایش قیمت، کاهش مصرف ؟
علاوه بر این، توسلی در پاسخ به این پرسش که آیا فکر نمی‌کنید، افزایش قیمت باعث کاهش مصرف اینترنت شود، می‌گوید: «از آنجا که اینترنت دارای پکیج‌های مختلف است، تجربه همین مدت اخیر که قیمت‌ها تغییر کرده، نشان می‌دهد که کاهش مصرف اتفاق نیفتاده است.»
به‌گفته او «علت این موضوع هم این است که یک طیف پرمصرف وجود دارد که امکان هزینه‌کردن برای اینترنت را دارد و معمولا بسته‌های گران‌تر را این طیف پرمصرف استفاده می‌کند.»
توسلی معتقد است که «در مورد اقشار دیگر هم که نیازهای اولیه دارند، بخش خصوصی این توانایی را دارد که قیمت را به‌گونه‌ای تنظیم کند تا کاربران دارای مصرف حداقلی، میزان مصرف گذشته را کاهش ندهند.»

افزایش قیمت، یکی از پارامترهای بهبود کیفیت
توسلی در پاسخ به پرسش «آیا افزایش تعرفه‌های اینترنت منجر به افزایش کیفیت می‌شود» که از سوی یکی از خبرنگاران مطرح شد، بر این نکته تأکید کرد که افزایش قیمت در کنار توسعه سایر پارامترها می‌تواند باعث بهبود کیفیت شود و افزایش قیمت به‌تنهایی منجر به افزایش کیفیت نمی‌شود. او همچنین با اشاره به اینکه بهبود کیفیت نیاز به اجرای درست مجموعه‌ای از امور به وسیله نهادهای مختلف دارد، گفت: «این موضوع یک سرمایه‌گذاری درازمدت است و بدون کمک دولت چندان عملی نمی‌شود.»

بهبود کیفیت، نیازمند توسعه
حسین اسلامی، رئیس نصر تهران هم در این نشست با اشاره به نگاه دولت قبل مبنی بر استقرار و گسترش اقتصاد دیجیتال و حفظ هزینه‌های حوزه ارتباطات به شکل حداقلی، معتقد است که در مجموعه‌های داخلی امکان سرمایه‌‌گذاری و توسعه فراهم نشده و ادامه مسیر به این شکل هم غیرممکن به‌نظر می‌رسد.
اسلامی همچنین به تغییر قیمت تقریبا همه کالاها و خدمات طی 10سال گذشته اشاره می‌کند و می‌گوید: «حضور حداکثری دولت در تعرفه‌گذاری این حوزه در درازمدت نشان می‌دهد، نه رضایت مصرف‌کنندگان به‌دست آمده و نه رضایت ارائه‌دهندگان.» فرامرز رستگار، دبیر و عضو هیأت مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران هم در این نشست با اشاره به اینکه طی چند سال گذشته شبکه‌های ارتباطی توسعه پیدا نکرده، معتقد است که اگر شاهد توسعه بودیم، اکنون کیفیت، ظرفیت و پوشش کافی وجود داشت، اما الان این 3فاکتور وجود ندارد و در مجموع کیفیت مناسبی را شاهد نیستیم.
توسلی تأکید می‌کند که باید مکانیسم‌ها، روش‌ها و حمایت‌هایی از سمت دولت، تشکل‌ها و بخش خصوصی صورت بگیرد تا شاهد توسعه ارتباطات باشیم و کمبود توسعه سال‌های گذشته جبران شود. به‌گفته او «وقتی چهار پنج سال است که توسعه صورت نگرفته، شما چطور می‌خواهید کیفیت را بالا ببرید؟»




قالیشویی ظفر

قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق)-قالیشویی ظفر,قالیشویی در ظفر,قالیشویی نزدیک ظفر,قالیشویی محدوده ظفر,قالیشویی حوالی ظفر,قالیشویی نزدیکی ظفر,قالی شویی ظفر,قالیشوئی ظفر,شستشوی فرش در ظفر,خدمات قالیشویی ظفر,بهترین قالیشویی ظفر,نزدیکترین قالیشویی به ظفر,قالیشویی خیابان ظفر,قالیشویی محله ظفر,قالیشویی منطقه ظفر .

مبل شویی ظفر و مبلشویی در ظفر

قالیشویی در ظفر

رفوی فرش در ظفر,مرمت فرش ظفر

نزدیکترین قالیشویی به ظفر برای ساکنان این محدوده با پرسنل مجرب و دستگاه های قالیشویی مدرن در ظفر

برترین قالیشویی ظفر به صورت 24 ساعته و در تمام ایام سال حتی روزهای تعطیل در منطقه ظفر آماده سرویس دهی است

اگر به دنبال قالیشویی محدوده ظفر هستید همین حالا با شماره های ما تماس بگیرید

به دلیل نزدیکی به ظفر در کمترین زمان ممکن فرش های شما را جمع آوری می کنیم و پس شستشو درب منزل ظفر تحویل می دهیم

تخفیف ویژه قالیشویی ظفر برای مشتریانی که در هنگام تماس به نحوه آشنایی از طریق سایت اشاره کنند

قالیشویی نمونه ظفر با سالها تجربه

قالیشویی نزدیک ظفر

تنها سایت رسمی قالیشویی ظفر

تمام فرش ها در قالیشویی ظفر پس از شستشو لول و کاور شده درب منزل به شما تحویل داده می شود

شماره قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) ظفر را از 118 بخواهید

آدرس و تلفن قالی شویی ظفر

متخصص در شستشوی قالی ابریشم و گل ابریشم در ظفر

قالیشویی اطراف ظفر زیاد است ما بهترین است طبق گفته خود شما عزیزان

قالیشویی سمت ظفر که از شوینده های طرفدار محیط زیست استفاده می کند فقط ما هستیم

پس تا دیر نشده است با قالیشویی آرکا (اصل تهران سابق) ظفر تماس حاصل نمایید

ارزانترین قالیشویی حوالی ظفر




چاپ